Activiteiten

Golf

Voor de golfers is er een ruime keuze uit vier golf courses die binnen 20 min. rijden liggen. In de Finca is een golfset die gebruikt kan worden.

Watersport

Voor de watersporters is er in Denia een eerste klas jachtclub waar u kunt windsurfen, duiken, vissen en zeilen bijna het hele jaar rond. Vanuit de marina kunt u met boottripjes naar de Kaap San Antonio of Kaap La Nao voor het duiken en snorkelen.

Ook zijn er dagelijkse trips naar de Balearische eilanden, Ibiza en formentera mogelijk. Met een snelle boot bent u vanuit Denia in 2 uur op Ibiza. (balearia)

Hikers

Hikers kunnen georganiseerde trips naar Cova Tallada, Cova del Camell of Cova de l’Aigua maken. Verder kunt u natuurlijk ook zelf de berg Montgó Natural Park of het Marine Reservaat van Kaap San Antonio te voet verkennen.

Fietsen

De finca is uitgerust met 2 fietsen waarmee u rustig de omgeving kunt verkennen. Je kan met de fiets naar het strand of het dorpje Ondara

Shoppen

Bij slecht weer is er altijd nog de mogelijkheid om te gaan shoppen in de grote Portal de la Marina shopping mall. Met de vele winkels en grote Carrefour supermarkt kan je daar makkelijk een middag verblijven. De mall is op 5 minuten afstand met de auto.